Hvor?

Monsterturen starter og slutter på hjørnet af Stockholmsgade og Dag Hammerskjölds Alle. Indgangen til Østre anlæg. Lige ved Østerport station/Metro. Ingen børn uden følge af en voksen de kender. Anbefales fra fire år og op. Babyer/barnevogne er gratis (husk sut) men hunde er desværre ikke tilladt.

Hvornår?

Monstertur afvikles følgende søndage klokken. 10.00: 12 og 26 maj. 09 og 23 juni. 14 og 28 juli. Datoer august og september kommer snart. Turen tager 1 1/2 time. Ingen børn uden følge af en voksen de kender.

Pris

Prisen pr. barn er 80,-. Prisen pr. voksen er 140,- Ingen børn uden følge af en voksen de kender. Ønsker du Monsterturen som en privat tur? Indhent tilbud.

Grupper/Private

Du kan sagtens hyre Monstertur privat. Enten som en institution eller som et helt privat arrangement. Turen kan afvikles i enten Østre Anlæg, eller hvor du bor, hvis omgivelserne passer ind. Monstertur kommer også ud til jer og fortæller om alle monstrene, og så har vi billeder med. Kontakt os for pris.

Guiden Arenze

Arenze er udover at være uddannet antropolog og yogina en formidabel storyteller, som blandt andet har boet tre år blandt pixies og banshees i Irland. Arenze har gået for Weirdwalks byvandring i en årrække.

Om Monstertur

Monsterturen er en genopfriskning af Troldeturen, som løb af stablen fra 2011 til 2013. Torben, som har byvandringsfirmaet Weirdwalks, fik for meget at se til. På opfordring af Arenze støvede han sammen med hende turen af, opfriskede og opdaterede den, så nu kan man komme på Monstertur. Flere byvandringer: https://weirdwalks.dk/